آخرین خبرها

بازمانده بنیانگذار؛ معترض بودن یا نبودن مساله این است

۱۳۸۸ بهمن ۱۳, سه‌شنبه


یلدا آراسته

شبکه جنبش راه سبز(جرس): دیروز و همزمان با آغاز سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پس از 8ماه ملتهب بعد از اتنخابات ریاست جمهوری سید حسن خمینی و محمود احمدی نژاد بر سر مزار بنیان گذار انقلاب اسلامی کنار یکدیگر قرار گرفتند .

در ماه های گذشته اظهار نظرهای سید حسن خمینی همواره برای دولت ناخوشایند بوده است و حالا بعد از نزدیک به 240 روز انتقاد و البته بیشتر سکوت در برابر واکنش های او ناگهان حضورش در این مراسم، تیتر اول سایت های خبری می شود، بی آنکه هیچ کجا به حضور اعتراض آمیزش در دیگر محافل سیاسی و غیر سیاسی اشاره ای بشود.

بازمانده

متولد 1351 نجف ،فرزند سید احمد خمینی و متولی آرامگاه آیت الله خمینی است.او در حال حاضر شناخته شده ترین عضو زنده خانواده متنفذ خمینی است.

همزمان با انتخابات مجلس هشتم شورای اسلامی در تندترین موضع گیری سیاسی خود در سالهای اخیر از رد صلاحیت های گسترده انتقاد کرد و صراحتا اعلام کرد : "حضور نظامیان در‎ ‎عرصه سیاست، به معنای خروج جامعه از راه امام است".‏

حسن خمینی همچنین در گفتگوی خود با مجله شهروند امروزً مدل شوروی و فروپاشی آن را مورد توجه ‏قرار داد. این اظهار نظر اگرچه به صراحت در خصوص مسایل داخلی ایران بیان نشد اما بخش قابل ‏توجهی از آن به موقعیت کشور اشاره داشت، "همه چیز فدای حفظ حزب می‌شود و همه می‌گویند حفظ اما ‏سیستم نابود می‌شود... مدیران‎ ‎سیستم، ضعف‌های خود را با بهانه حفظ سیستم و شاکله حکومت می‌پوشانند در چنین ‏وضعی‎ ‎واقعیت امر، حفظ حکومت نیست، بلکه حقیقت این است که کسی علیه من سخن نگوید. به‎ ‎عبارت دیگر، ‏شعار قشنگ و دل فریب حفظ وحدت، وسیله‌ای می‌شود برای اینکه کسی انتقاد‎ ‎از من نکند یا کسی نخواهد من را ‏متهم به اشتباه کند."‏

حرمت شکسته

به دنبال این اظهار نظرها بود که سایت های پشتیبان و نزدیک به دولت به انتقاد از سخنان وی پرداختند و کار به جایی رسید که برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب سایت ًنوسازیً از خبر گزاری های نزدیک به دولت مطلبی تحت عنوان ًراز لپ های گل انداخته ً منتشر کرد که در آن به صراحت سید حسن خمینی را به فساد مالی متهم کرده بود:

"جناب آقاي سيد حسن خميني شايد ما نيز اگر در زمان دولت اصلاحات قدرت آن را داشتيم كه به نحوي برايمان يك ماشين BMW، هشتاد ميليون توماني(قيمت همان موقع) خريداري شود كه بحمدالله براي شما شد و از هواي بالاي شهر تهران تنفس مي‌نموديم و احيانا سوناي بخارمان ترك نمي‌شد….توفيق آن را مي‌داشتيم كه با لپ‌هاي گل انداخته درد مستضعفين و محرومين را رصد كنيم و راه حضرت روح‌الله را در دفاع از محرومين ادامه دهيم و مواظب باشيم خداي ناكرده حق ياران و ياوران هميشگي انقلاب مانند حزب مشاركت ضايع نگردد و بازهم خداي ناكرده لطمه‌اي به جمهوريت نظام وارد نشود.

انتشار این مطلب اعتراض هر دو جناح را بر انگیخت اما این سایت نه تنها مطلب درج شده را تکذیب نکرد که با انتشار مطلب دیگری تحت عنوانً بی ام و، بنز، پژو، پیکان، سیدحسن خمینیً راه خود را ادامه داد .

با وجود اعتراض و محکوم کردن این سخنان از طرف مجلس ، مردم ، سایت های خبری وابسته ای چون الف و مراجعی چون آیت الله مکارم شیرازی این آغاز راهی بود که حامیان دولت بر گزیده بودند.

در سی سال انقلاب اسلامی همواره همه گروه های سیاسی کوشیده بودند که راه خود را به خط امام خمینی نزدیک تر اعلام کنند .اما فرقه سیاسی حاکم نشان داد که راه امام مانند بسیاری چیزهای دیگر تا وقتی بر خلاف نظر آنها نباشد قابل احترام است .

معترض

خرداد 88 نخستین خبری که ازاو روی خبر گزاری ها منتشر شد انداختن رای در صندوق شماره 160 جماران بود .

اما این پایان خبر های مربوط به او نبود . پس از نا آرامی ها او در مراسم تنفیذ و تحلیف احمدی نژاد شرکت نکرد و برای نخستین بار در هفته دولت به استفبال هیات دولت در مرقد امام نرفت .

اینگونه شد که بار دیگر نوه امام خمینی آماج انتقادها قرار گرفت و کار به آنجا رسید که مهر ماه 88 حسین فدایی نماینده تهران در مصاحبه ای با خبر گزاری فارس گفت :" سيد‌حسن خميني شاخص خط امام نيست. وی گفت :" حمايت بيت امام و شخص سيد‌حسن خميني از اين جريان نمي‌تواند ملاكي براي وابستگي اين جريان به نظام باشد و تلویحا خانواده امام خمینی را از نظام بیرون دانست.

و این همه بعد از آن بود که او به خاطر فشار برای دعوت نکردن از آیت الله خاتمی در مراسم شب قدر این مراسم را لغو کرد و در راهپیمایی روز قدس در کنار هاشمی رفسنجانی ایستاد.

خبر دیدار او با ابطحی ،نبوی و دیگر خانواده های زندانیان خانواده سیاسی در کنار خبر نامه سرگشاده و اعتراض آمیز دانشجویان به او و انتقاد از موضع گیری های سیاسی اش همچنان در لیستت اخبار مهم خبر گزاری های وابسته به دولت است .

پس از جریانات 22 خرداد تنهایک بار و به دنبال انتشار خبر خروج از کشور وی او پاسخگوی اخبار منتشر شده در خصوص خودش بود . روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سیدحسن خمینی از کشور خارج نشده و در قم حضور دارد.

سید تنها

تنها چند ساعتی پس از آن که خبر گزاری ها عکس و تیتر یک خود را به حضور سید حسن خمینی در کنار محمود احمدی نژاد اختصاص دادند او در خانه بهشتی حاضر شد تا تسلای دل آنان باشد که عزیزشان در بند است .

به گزارش سایت کلمه حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی که هنگام حضور محمود احمدی نژاد رییس دولت در حرم مطهر امام راحل حاضر بود بطور ناگهانی حرم امام راحل را ترک کرد . وی همچنین در مراسم رسمی گرامیداشت سالروز ورود امام به کشور که امسال برخلاف سالهای گذشته در بهشت زهرا برگزار شد ، حاضر نشد .

وی در سالروز ورود امام خمینی (س) به میهن اسلامی، با حضور در منزل دکتر علیرضا بهشتی فرزند شهید آیت الله دکتر بهشتی، دیدار و از حال آنان تفقد کرد.

این دیدار بلافاصله پس از تجدید میثاق هیئت دولت با آرمانهای امام خمینی صورت گرفت .

اما تحلیلگرانی که حضور او در کنار احمدی نژاد را پایان اعتراضش می دانستند در برابر این خبر سکوت کرده اند که او بیشترین حرمت را به یادگار در بند مانده عزیزی دانست که پدرش نماینده انقلاب اسلامی بود.

از معترضان خردادماه حالا او سید تنهایی است که مانده تا به خانه هایی سر بزند که یا کسی را برای همیشه از دست داده اند یا در انتظار آمدنش هستند.

او سید تنهایی است که در سالروز ورود شکوهمند جدش به ایران بناچار در کنار مردی قدم بر می دارد که هوادارانش سید حسن خمینی را نماینده تفکر پدر بزرگش نمی دانند. هر چند بسیاری از مردم ایران ترجیح می دادند که سید حسن رئیس جمهور نورچشمی را در همین حد هم تحویل نگیرد.

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

0 نظرات ::

طراحی شده توسط ندای ایران زمین